صرف مواد غذائی حاوی مس و منگنز در جلوگیری از سفیدی مو بسیار مؤثر است. داروهای گیاهی ، جوشانده سبوس گندم ، مصرف سنبل
الطیب،خوردن روزانه یک قاشق مربا خوری از پودر سبوس برنج ،قرار دادن نان
جو در دستور رژیم غذائی نیز در حفظ رنگ مو و کاهش موهای سفید مؤثر است. مس نیز از جمله عناصری است که می تواند
بر پوست و مو تاثیر بگذارد و حتی از سفید شدن مو هم جلوگیری می کند.خوراکی
هائی همچون نخودفرنگی ،قارچ ، آجیل ، لوبیا ،عدس ، گوجه فرنگی ، موز ،
آلو ، سویا و سیب زمینی از جمله غذاهائی هستند که مقدار قابل توجهی مس را
در خود جای داده اند فقط پیری مو را سفید نمی کند .