چرا نوشابهها گازدار میشود؟
هر قوطی یا بطری نوشابههایی مانند کوکاکولا حاوی گاز دیاکسیدکربن است که در فشارهای بالا و درجه حرارت پایین در مایع حل شده است.اضافهکردن دیاکسیدن کربن به نوشابه یک اسید ضعیف ایجاد میکند که هم مزه اندکی تند آنها را باعث می شود و هم به عنوان نگهدارنده عمل میکند.
هنگامی در بطری یا فوطی نوشابه را باز میکنید، فشار درون آن کاهش مییابد، و درنتبجه دیاکسیدکربن محلول به گار تبدیل میشود و به صورت حبابهایی خارج میشود.اگر یک قوطی یا بطری نوشابه بازشده را برای مدتی طولانی به حال خود بگذارید و بعد آن را بنوشید، متوجه خواهید شد که نه تنها دیگر حبابهای گار در آن ظاهر نمیشود، بلکه مزه تند خاص خود را هم از دست داده است.
صنعت نوشابهسازی بزرگترین بازار منفرد برای دیاکسیدکربن است، اما استفاده از دیاکسیدکربن به همین مورد ختم نمیشود.دیاکسیدکربن جامد بهتر از آب یخزده میتواند مواد را سرد کند و این دیاکسیدکربن جامد یا یخ خشک برای سرد و منجمد کردن غذاها به کار میرود.
با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز:
وبلاگ بسیار پر محتوا و جالبی دارید. اگر وقت کردید ( که حتما هم برای چند دقیقه وقت دارید ) به وبلاگ من هم سری بزنید و نظر خود را نسبت به مطالب کلی وبلاگم بیان کنید. درضمن بنده مایل هستم با شما دوست عزیز تبادل لینک بکنم چنانچه شما نیز موافق بودید مرا با عنوان دانلود و آپدیت eset smart securityلینک بفرمایید سپس به من اطلاع دهید تا من هم با عنوان درخواستیتون لینکتون کنم. درضمن بنده چند وبلاگ دیگه ای هم دارم که آدرسشون رو براتون نوشتم، به اونا هم سر بزنید شاید یکی از این وبلاگها باب میل و سلیقه شما بود.
http://eset-smart-security.blogsky.com/
onlymoney.blogsky.com
http://bestmoney.mihanblog.com
با تشکر فراوان
پایانه آگهی شروع به کار کرد
متفاوت ترین وب سایت آگهی در ایران
افتتاح شد
www.adsterminal.com
با امکانات فوق العاده فقط برید ببینید