نقل از : ایسنا اگر فکر میکنید که انسانهای 10 هزار سال پیش فقط از ریشه گیاهان و یا میوهها و دانههای آنها تغذیه میکردهاند، کاملا در اشتباهید. محققان دانشگاه «بریگهام یانگ» در یک تحقیق جدید دریافتهاند که محلی های منطقه نورت کریک شلتر در نیمه جنوبی ایالت اوتا 10 هزار سال قبل، حلیم پخته از آرد تهیه شده از دانههای نوعی گیاه خوراکی به نام برانجاسب آسیا شده، میخوردند. محققان دریافتند که محلیهای این منطقه از ابزار سنگی برای آسیا کردن دانهها، تهیه نمک و نیز پاک کردن و خرد کردن دانهها و تهیه آرد از آنها استفاده میکردهاند. پژوهشگران میگویند هزار سال پیش تغییری ناگهانی در فنآوری رخ داد و برای اولین بار سنگهای آسیا به ابزار تهیه غذای انسان افزوده شد. مردم برای فرآوری دانههای کوچک و تهیه آرد از آنها استفاده از این ابزار را آغاز کردند اما قبل از ظهور سنگهای آسیا این منو غذایی شامل بوقلمون و اردک بوده است. این پژوهش در مجله کیوا منتشر شده است