همکلاسی

سرگرمی مذهبی خبری

همکلاسی

سرگرمی مذهبی خبری

تولد بعد از ۳۰ سال

یک نوزاد پس از 13 سال به دنیا اومد!! خیلی جالبهپاسخ همراه با اعلان

یک نوزاد دختر پس از گذشت 13 سال که به صورت یخ زده در دمای 235 درجه سانتی گراد زیر صفر نگه داشته شده بود، سالم به دنیا آمد. تولد لاینا بیزلی از آن جهت قابل توجه است که او خواهر دو قلو هایی است که 13 سال قبل به دنیا آمده اند .
این تولد به نوبه خود یک رکورد در زمینه معالجه باروری زوجین به حساب می آید. این جنین در تمام مدت این 13 سال درون محفظه ای از هیدروژن مایع قرار داشت و در یک مرکز باروری در کالیفرنیا نگهداری می شد. مادر 45 ساله او، دبی بیزلی، می گوید: <من مرتب او را نگاه می کنم، بو می کنم و می بوسم ولی اصلا باورم نمی شود که این کوچولو اینجا باشد.> خانم بیزلی یک پرستار است. شوهر او هم که نامش کنت و رئیس یک دارالتادیب است . تولد لاینا یک هدیه برای آنها محسوب می شود.

این تولد همچنین برای بسیاری دیگر، سوالاتی در زمینه نگهداری جنین در میان یخ را فراهم کرد. این جنین حاصل یک تخمک اهدایی است که در آزمایشگاه توسط اسپرم بارور شده است، روشی که به آی.وی.اف مشهور است. در بعضی موارد، بیشتر از آنچه برای برای تولید یک فرزند است نیاز است، تخمک بارور می شود. مشکل عمده برای چنین جنین هایی این است که نگهداری آنها بسیار مشکل است. البته با تولد لاینا و نتایج حاصله، این قضیه جور دیگری به نظر می رسد . در گذشته پزشکان شانسی تا حدود 20 درصد برای این جنین ها در نظر می گرفتند. بسیاری از این جنین ها، به خصوص آنها که با تکنیکی ضعیف در سال های قبل از این نگه داشته می شدند، زنده نمی ماندند و به خاطر گرما تلف می شدند.
همچنین باقی موارد نیز هنگامی که می خواستند آنها را در رحم بکارند، کشته می شدند. زوج هایی که از این روش استفاده می کردند، همگی بر سر این تصمیم دشوار بر سر چندراهی قرار می گرفتند که آیا جنین های باقی مانده را بکشند یا آنها را فریز کنند یا اینکه آنها را به یک زوج دیگر که مایل به استفاده از آن هستند واگذار کنند، یا حتی اینکه آنها را برای انجام تحقیقات به بخش های پزشکی هدیه دهند. حدود نیم میلیون از این جنین ها در سراسر ایالات متحده وجود دارند. حدود یک درصد از زاد و ولد آمریکایی ها به روش آی.وی.اف انجام می شود.
سرگذشت خانواده بیزلی، بسیاری از عواقب باروری مصنوعی را در مطبوعات آمریکا به موضوع جذابی تبدیل کرد. در دهه 90، خانم بیزلی پی برد که دکتر او، ریکاردواش، در کلینیک <یوسی ارواین> این جنین ها و گاه تخمک های بارور شده را می دزدد و به مراکز تحقیقاتی می فروشد یا آنها را به زوج های داوطلب کشت می دهد. او به سرعت این موضوع را به مقامات اطلاع داد و در نتیجه درکلینیک دکتر تخته شد.
البته <اش> زود تر از اینکه پلیس به سراغش بیاید از آمریکا فرار می کرد تا تحت پیگرد قرار نگیرد و دستگیر نشود. بیزلی موفق شد تا از 12 جنین خود 8 تای آنها را بیابد. معلوم می شود که مابقی آنها به آزمایشگاهی در شرق آمریکا فرستاده شده اند. بیزلی هم تصمیم گرفت که از باقی جنین های باقی مانده برای به وجود آوردن نوزاد جدیدی استفاده کند.
به هر حال از 4 جنین باقی مانده تنها یک جنین توانست به سلامت در شکم مادر باقی بماند و متولد شود. لاینا به طور کلی فرزند سالمی است اما او تقریبا پنج هفته زود تر از زمان بارداری واقعی به دنیا آمده است و حدود 1850 گرم وزن دارد. او به زودی با دو قل دیگر خود که سیزده سال از او بزرگ تر هستند آشنا خواهد شد

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد